livsupd

Igår hann jag med 3 filmer, en halv paramore-konsert, några desperate housewives-avsnitt, lite gitarrklinkande och att blir fruktansvärt less på att vara sjuk. En har bara visst antal naglar att måla. Haha är ju typ den mest produktiva och klarar inte att inte göra något på 4 dagar ååååhhhh. Jag vill ju klä upp mig i mina nya snygga kläder och umgås med folk. Lyssnar därför på 1d från 2012 pga tror det är bästa kuren. Nice om det funkar. Har ju typ aldrig en helt ledig dag så blir helt förbryllad över all denna dötid????? Måste hitta på något omedelbums.
 
Annars är tumblr en nice grej ju.
 
Btw alla mina favoriter är i Japan.

Allt och inget | | Kommentera

I only write songs for myself, but they're all about you

Igår låg min kroppstemperatur på 39.7 men idag är den back 2 normal. Dock har jag en hals som är hostig och hes och jag kan berätta för er att den blir inte bättre av att man försöker skriva en låt ! Blir hemma imorgon igen. Tror ej min spansklärare läser min blogg så flitigt så kan ju erkänna att jag inte är 100% förberedd för provet lol. Om du läser detta goran: :).
 
Igår läste jag ut min bok för att jag kunde och idag känns det inte så tomt så kanske var boken inte jättebra. I helgen har jag hunnit äta pizza med fina Bea samt sovit i Kajsas stuga med sannah, kajsa och lenne!! Mysigt men var trött och gissar att det var pga början på this sickness. Annars är min instagram svartvit för just nu är allt finast så. Spelar gitarr för d är nice och jag gillar hur det låter. Spelar lite piano också. Kan ganska mycket av für elise. Har shoppat 2hand och det känns bra. Just nu är känslan inför allt ganska neutral men det svingar hejvillt för för det mesta är allt tiptop! (saknar den glassen lite? ganska äcklig).

Allt och inget | | Kommentera

sån är jag

Ibland är jag trist och ibland är jag bäst. Är en sån som snurrar till musik och dansar när jag vill. Blir ledsen när min syster påminner om saker vi inte kommer kunna göra tillsammans om ett år men blir glad när människor tänker på det. Är dålig på att vattna mina plantor och läser för mycket på telefonen. Om det jag läste vore bokformat skulle jag ha läst ca 760 sidor på 10 dagar. Ändå är det drygt att läsa ut min fysiska bok på en månad.
sliten och lite ful, men va assnygg idag! (HAHA jag är sjutton? gammal ålder)
 
Nu ska jag titta på Bob's burgers och sova. C u losers /your hönsmamma. Ps likea mina selfies på tumblr om ni är tru fans

Allt och inget | | Kommentera
Upp