filmtajm och lite annan info

Jag vet inte riktigt om ni kanske märkt det, men uppdateringen har ju sänkts ganska drastiskt - vilket betyder att statistiken sänkts. Det är helt enkelt så att det inte är så bra väder = lika med vännermaraton hela dagen.
Ska iaf sova hos Minna inatt, det blir grymt! Hadet gött, så hörs vi imorn.
 
PS. Kom gärna med tips om vad ni vill ser mer av, om ni tycker det blir tråkigt här på bloggen! DS.
PS2. Ni är bra. DS2.
Någon som sett den!? Är den bra?:D

Allt och inget | | 5 kommentarer

hemkommen från något loppigt

Hej-jag-blir-galen-på-att-man-inte-kan-lägga-upp-videos-så-ni-får-en-länk-till-en-passande-låt.
LIRA LARA LOPPAN (klick)
 
Iallafall. Jag är just precis hemkommen från ca. 2,5 loppisar. Det var skojsigt och jag fick med mig två gigantiska leopardkoppar. Dom är fina.
Nu regnar det ganska mycket, men det är mest mysigt. Mitt tak här i stugan är gjort utav plast (och ja, lite mer också), så man hör jättebra när det regnar. Älskar att vakna till smatter!
 
Minna kommer ca. nu och vi ska ha det mysigt. Puss och kram.
~ovisad från skolavslutningen. Och ja, jag är snygg när jag äter glass.

Allt och inget | | Kommentera

in da stuga!

Uppdateringen har inte riktigt varit på topp under dagen. Men så går det när man packar i ett x antal timmar, för att sedan åka en liten ministund ut till en stuga + att ens moder glömt kycklingen. Nog om det, jag har det bra! What about U guys?:D

Btw tänkte jag ta mig igenom alla vänneravsnitteni knonologisk ordning under sommaren! Älskar att se vänneravsnitt på kvällen. Bästa känslan ♥ Men jag ser nog bara på vänner, för att jag inte har några egna.. Aja, det funkar för mig.

Allt och inget | | En kommentar
Upp