asså jah blir juh deprimerad..


Ni, mina kärakära läsare, ta er en titt på dehär! Den 22 oktober, såg de ut såhär i norrland, 2010. Och jag. får. bajskrupp. GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH, vad har jag gjort för att förtjäna det här? :( Är seriöst deprimerad. Den 30 november ska det snöa, inte regna.. Och imorn äre första december. fml..

Funderingar å tankar å sånt | | Kommentera

det regnar.


HAHAHHAHAHHAHHA.

Egentligen är det inget som är roligt, men tänkte förvilla er litegrann. ;) [← liten-gran]

Dagen har lite halvt spenderats på skolan, fast ja, lite halvt somsagt. Började 8, hål från 9-10.30, lektioner till klockan 12, lunch. Sen äre ju fruktansvärt kult att man planerat hela veckan att fara på stan. Alla går ut [Maja går till sin cykel far, far away]. Hon ringer, och informerar så snällt att he regnar. Tack Maja, det insåg jag inte själv.

Helvetesbron var väl inte den mysigaste näre tp hagelregnar och är motvind, he va ba jätteroligt. Skämt? Nej sånt hör inte hemma här. [eller?:]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] Maja åkte hem, näre tp äntligen slutat regna [asså vid den sekund vi nådde land [elr ja, stad i detta tillfälle]], då passade ja och Linn på att äta gokaka och klaga på regnet, som inte längre regnat. Världens tråkigaste dag, ja vet.

Allt och inget | | Kommentera

åh, roligt!

Hejssvejss!

Kult att man tp skriver ett långt och graciöst inlägg, datorn börjar jazza och allt som finns kvar är rubriken -.-'. Det mina vänner, är anledningen till ingen bloggning igår. Ursäkten är sämst, jag är sämst . slut.

Men nu ska vi gaska upp oss :DD Gjorde ungefär världens vackraste pepparkakshus igår [minigris, oh yessss].

Allt och inget | | En kommentar
Upp