SVETTIG UTROPSTECKEN UTROPSTECKEN

Jamen fy vilken trevlig kväll hörrni! Inte för att skryta (eh jo), men det lät ju faktiskt superbra! (för er som är trögfattade/inte förstår någonting så hade vi alltså öppet hus på min skola denna afton (jag går i en musikklass (då måste man sjunga och spela (det gör mig ingenting (hjälp vad många paranteser)))))). Jag vill passa på att tacka alla man kan tacka för duschen, den kommer vara min bestis i ca några minuter här framöver (har dock inte dissat datorn, aldrig!). Wääk, är så svettig. Godnatt.
Svett i cheyformat ↑

Allt och inget | | 2 kommentarer

trodde den var död

Har levt lite i ett chocktillstånd de senaste 24h då jag trodde att jag hade sett det sista av min bästa vän. Men minnet levde kvar, och så gjorde även batteriet ♥♥♥♥♥♥♥♥
 
För stunden har vi sådär lite konstigt med plugg, alltså ganska mycket. Pluggar spanska nu, och snart blir det SO. Lyssnar på Thomasgubbn och bara mår bra, känns skönt att slippa vara en struts. Denna aftonen kommer spenderas på skolan för öppet hus för de framtida 7:orna (käre värld, om 6 månader går jag i nian!!!!) så jag och sångcheyorna ska sjunga lite granna. Kul ju!

Allt och inget | | En kommentar

veckans fruktsallad!

Jaa denna vecka vart det en bild som frukt. Utmaningen var att gräva ner sig själv i snön (utan hjälp!!) så bra som möjligt, men - en sko måste synas. Här är mitt tappra försök. Det var faktiskt himla svårt, men det var pudersnö så vet inte om det var bra eller dåligt!? Om du bor på ett ställe där det faktiskt existerar snö, var god delta. Varenda männish som försöker får en länk!
Klicka in på JULIAS BLOGG för att se hur det gick för henne (men heja på mig).

Vad är då Ett pärongäng? Detta grymma gäng startades av jag och Julia för att visa att vi är himla grymma. Vi har inte hela pusslet klart, men iaf bilden på framsidan (vi vet alltså ungefär vad vi vill göra). Roliga tävlingar, gästbloggningar, träffar, you name it!
 
Men vad är då denna 'fruktsallad' för något? Något mumsigt? Nej, det är olika utmaningar! Varje vecka kommer vi göra en ny fruktsallad i form av video/bild. Ni får supergärna vara med och både tipsa om roliga och konstiga utmaningar men även delta i dom själva! Skulle det inte vara superkul att göra något riktigt himla wierd, och samtidigt få en länk hos mig och Julia!? Svar: ja.
 
Fortfarande frågor? Ställ dom i en kommentar!

Ett pärongäng | | Kommentera
Upp