trolololol

HEJ OSKAR OM DU SER DETHÄR, SITT TYST OCH SLUTA TROLOLOLOLA.

och HEJ ÖVRIGA MÄNNISKOR.
Just nu sitter jag i mitten av två trolololande människor som håller på att döda mig. Ursäkta, tre stycken. Det verkar vara något undermedvetet som man automatiskt gör när man hör den. Som en sorts förbannelse över den sången. Nu vart det som en growl-version igen, men den återgick tillen blandning av ett humhumhum och never say never.


Allt och inget | | En kommentar

tränar för fulla muggar

Hejsan hallådär!

Har inte hunnit uppdatera ett endaste litet miniregn idag, för att jag haft så mycket musikalikst för mig. Först var vi på 8:ans musikklass' konsert. Den var grym och det var himla massa människor som var fina och braiga. Sedan hade vi sånglektion, där vi tränar inför skolavslutnigen. Och efter det har jag och Linn bara varit hemma och tränat inför när vi ska uppträda, i två timmar. Vi ska dock inte uppträda i 2 timmar, utan vi övade så länge..

Åh, det kommer bli så grymt! Är verkligen astaggad :D För alla som inte visste det; jag och min polare Linn ska alltså spela/sjunga i Döbelns Park, här i Umeå, klockan 20.00 den 13/6 (skolavslutningsdagen). Så alla ni kära umebor, eller andra som har möjlighet att komma - kom! Ni kommer aldrig i hela eran farmors liv ångra er!
'bild i repris. Ska btw kolla med linn om vi ksk kan lägga upp nått klipp senare, då får även ni andra höra ju!

Tipstips | | 5 kommentarer

BARA 15 DAGAR KVAR... (och blixtkärlek)

..sedan är jag fri!


Nu sitter jag här på mitt rum (nej det gör jag inte, ingen aning om varför jag skrev så. Kanske bara ville ha någon sorts bekräftelse, fast näe. (<-- lång parantes)). Jag ska iaf framkalla några bilder. Dels till en liten utställning, och dels till min garderobsdörr.

Jag har förresten gått och blivit kär. Den nya blixten är ju som himmelriket i en endaste blixt-form. Nämen den är himla (hoho, för den är himmelsk) vinklig och ljus och hela tjofadderittan. Nu ska jag äta, sen ska jag plugga månghörningar (inte enhörningar :( ) och sedan blire bara slappkväll. TJOOHOO, hejdå.

Allt och inget | | 11 kommentarer
Upp