jag älskar ju julen

Allmänt babbel: det finns så många jag vill dela så mycket med. 
Johanna inspirerar mig jättemycket och jag vill konfrontera alla med en sne syn på livet men hur gör man. 
Mår bra när musiken e bra å imorn ska jag och linn spela lite och då kmr det mesta bli bra. Bra bra bra. 
Blir stressad över enkla uppgifter och förvånad när jag inte presterar som ett A-barn. Vad håller jag på med. 
Har klippt mina naglar så måste skriva om vart tredje ord pga klickar på fel bokstav. :(
Känner mig lite speciell bjud in mig till allt tack. 
Kommer kanske bli förkyld?? Behöver nästan för att få en relax-dag. 
Imorse klev jag och mina vänner upp i ottan. Järngänget firade sannah montana i hennes stuga och allt var jätteskrattigt och mysigt och jag tycker att vi är briljanta tillsammans. Aja vi for ut till henne igår och under kvällen han vi äta mycket gott och bra, kolla på Ebba och didrik samt dansa till introt i kanske 1 timme. Det var ganska outhärdligt??:) did it anyway. Vi somnade till sunes jul för att komma in i rätt mode. Det var även därför vi klev upp i ottan. För att göra en mysig adventsfrulle. Det tog lång tid att kirra den varma chokladen men det var värt mödan.
Jag har även hunnit baka pepparkakor med min vän millanbby som vanligt. Nästa år får vi baka i augusti.

Allt och inget | | Kommentera

bara en annan människa som passerar en annan människa

Här har det varit lite ödsligt.
Så blir det lätt när motsatsen händer i livet. Jag har bara gjort roliga saker de senaste 2,5 dagarna. Söndagsångesten var helt otrolig men så är det kanske ibland. Konstigt det här att somliga mår dåligt kanske 5 dagar i veckan men ändå fortsätter i samma spår. Konstigt hur samhället är format :(. Blir ledsen när jag går förbi någon och vi båda har hörlurarna inkopplade. Men ibland blir jag glad för att jag vet att min musik får mig att må 30 gånger bättre?? Vet inte vad som e sorgligast. 

För att prata om något roligt!!!!!!: idag gick klassen till bildmuseet och min fina linéa tappade sin mobil lite kul i isen. Här är en kul bild:efter det skrattade vi gott i några minuter. Sen kollade alla på min puls genom ett konstverk och det var jättelugnande?? Nice

Allt och inget | | Kommentera

I am done for the last time

Blir ledsen när jag tänker på alla gånger när jag sagt shit den där borde klippa sitt hår. Liksom nej?? Vad har jag gjort?? Blir sur på mig själv varför får inte alla se ut som dom vill. Va e fel med världen.
Min blogg kanske är lite tråkig men tänker att så är kanske även jag. Är ganska rolig också. Men liksom sparar den energin till omvärlden :=)
 
Lyssnar på Jack's Mannequin — Everything In Transit !!!!! gillart'. Lyssna med mig. Åh
 

Allt och inget | | Kommentera
Upp