sista dagen i juni 2014 som jag någonsin kommer upplevaMan skulle kunna sammanfatta förra veckan såhär: minikusinhäng, bad, tältning x3, fotbolls-VM, försök till selfies :/ :s, gräsklippning som vanligt, pågen-photoshoots, superbra albumsläpp x2 (5sos samt ed<33), beach-volleyboll samt tumblr :-). 

Idag hade jag ångest över att jag inte gjorde något. Så imorn ska jag göra massor. 

Allt och inget | | 2 kommentarer

badar!!!!!!!!Här har vi två selfies som är tagna där runt åtta trettio. Spenderar dagen med att ta hand om mig själv. Började med att inte sova en blund. Var inte ett dugg trött efter nattprommisen, så jag kollade lite på törnrosa i sängen och önskade att jag följer fler på tumblr (men va för lat för att följa nån). Så typ åtta gick jag upp å sminka mig och satte på bra kläder och tänkte yes nu klär jag upp mig för mig själv va underbart. Försökte ta selfies och även systemkamerabilder - båda resultaten lite halvers. 

Och nu ligger jag i badet och här har jag hållt till i ca 2,5h. Målade naglarna å grejer SAMTIDIGT som jag badade SAMTIDIGT som jag kollade på grey's. Jag är en äkta multitaskare. 

Nu är det bara ca 10h kvar innan jag börjar bli trött. Får se vad jag kan göra för att underhålla mig. Det är ju ganska skönt här i badet. Enda problemet: vattnet kallnar!! Så här ligger jag som ett kallt russin med mobilen några centimeter ovanför och ska nog sätta igång ett till dubbelavsnitt av grey's. Kanske är uppe på torra land om sisådär 1,5h :-)

Allt och inget | | En kommentar

natt/morgonKlockan är fyra på morgonen och jag kom just hem från en kvällsträff med en viss linéa vid vattnet. Vi lyssnade på ed's nya och vågorna. 

Funderade lite över när kvällsljus blir till morgonljus och varför alla inte gillar all musik. Musik är så bra wow gillar att experimentera.

Allt och inget | | Kommentera
Upp