REFRESH NOT REPLAY

HEJ VÄNNER HUR BÄST HAR NI DET PÅ EN SKALA FRÅN ONDA SKÖLDPADDOR TILL STARDOLL PENGAR???
 
Jag har det bra förutom att min förkylning valt att stanna i min strupe och näsa. Dagen har jag spenderat i skolan samt hos Jossan (tillsammans med Linn där jag såg min första skräckis någonsin). Såg även Midnight Memories-musikvideon där för första gången och dom va partypoopers:-)))). KOLLA PÅ VIDEON HÄR OM NI HAR SETT DEN MILJONER GÅNGER ANNARS KAN NI KOLLA PÅ DEN ÄNDÅ. KOLLA MASSA GÅNGER.
 
Ikväll kanske jag inte somnar till lite OC/Vänner/inte somnar alls pga måste breakea vevo-rekordet:-))) Godnatt i förskott<33

Allt och inget | | 5 kommentarer

gårdag lårdag

Igår samt idag är mitt högkvarter **soffan** då jag har gått och dragit på mig en eländig förkylning. Här ovanför kan ni se vad jag gjorde igår (naw till alla nya, när jag har bestämt mig för något så brukar jag inte släppa det, jag ska till Paris:-)). Den här dagen kommer antagligen se likadan ut förutom att jag är piggare vilket betyder att jag kanske måste plugga :-((. Har bl.a. en svenskauppgift där man ska svara på frågor till en bok vi har lyssnat på, har skrivit 1586 ord och ska precis börja på fråga 5/12.
 
I afton är det öppet hus på skolan där min klass tydligen ska spela så förhoppningsvis får jag fara dit för mina padres! Mår ju inte dåligt idag, är bara snuvig............

Allt och inget | | Kommentera

alltså eh vill ju inte ta en bloggpaus

Liten bildkompott sedan sist vi sågs (obs fotar typ bara med mobilen nowadays så det blir int så många systemkamerabilder)
Har hängt på vinter-SM som höll till här i Ume.
 
Fick en gnutta godis från Frankrike (estelle) och bestämde mig för att årets resemål är Paris.
 
Fotade med fina vänner i maximal kyla.
 
Fotade mig själv i maximal kyla.
 
Instagramade om kramens dag, biljetterna<3333, min parisdröm och mitt hår.
 

Är det lugnt om jag ägnar den här videon till er: KLICK
för jag tycker ni förtjänar den så. himla. mycket. Är uslare (finns det ordet?? *googlar* svar nej så jag byter ord) mer rutten än någonsin på att uppdatera, och jag antar att det är för att jag just i detta nu inte alls finner någon sorts dragkraft till att blogga. Ibland är man ju så himla peppad så man sprängs, men nu är det raka motsatsen (va e ens det). Tänkte iaf uppdatera och säga hEJ JAG ÄLSKAR ER.
 
Vill egentligen inte ta en bloggpaus pga tycker det är så jäkla tråkigt när bloggare gör det, men liksom vad har jag för val??? Vill inte att ni ska kolla in varje dag och bli besvikna för att bloggen står tom för 17:e dagen i rad : - ((.
 
Obs om ni gillar elyar lika mycket som jag gör eller mycket mindre eller inget alls eller mycket mer än jag gör (jk går det ens), så kan ni få gilla vår facebook-sida här --> KLICKI KLICKI. Älskar er i tusen och en natt ok b y e.

Bilderrr | | 3 kommentarer
Upp