alltså eh vill ju inte ta en bloggpaus

Liten bildkompott sedan sist vi sågs (obs fotar typ bara med mobilen nowadays så det blir int så många systemkamerabilder)
Har hängt på vinter-SM som höll till här i Ume.
 
Fick en gnutta godis från Frankrike (estelle) och bestämde mig för att årets resemål är Paris.
 
Fotade med fina vänner i maximal kyla.
 
Fotade mig själv i maximal kyla.
 
Instagramade om kramens dag, biljetterna<3333, min parisdröm och mitt hår.
 

Är det lugnt om jag ägnar den här videon till er: KLICK
för jag tycker ni förtjänar den så. himla. mycket. Är uslare (finns det ordet?? *googlar* svar nej så jag byter ord) mer rutten än någonsin på att uppdatera, och jag antar att det är för att jag just i detta nu inte alls finner någon sorts dragkraft till att blogga. Ibland är man ju så himla peppad så man sprängs, men nu är det raka motsatsen (va e ens det). Tänkte iaf uppdatera och säga hEJ JAG ÄLSKAR ER.
 
Vill egentligen inte ta en bloggpaus pga tycker det är så jäkla tråkigt när bloggare gör det, men liksom vad har jag för val??? Vill inte att ni ska kolla in varje dag och bli besvikna för att bloggen står tom för 17:e dagen i rad : - ((.
 
Obs om ni gillar elyar lika mycket som jag gör eller mycket mindre eller inget alls eller mycket mer än jag gör (jk går det ens), så kan ni få gilla vår facebook-sida här --> KLICKI KLICKI. Älskar er i tusen och en natt ok b y e.
Bilderrr | |
#1 - - Tessan:

Alltså Elina, GE MIG DITT HÅR! Eller i varje fall för över dina krafter så att mitt också växer lika snabbt och blir lika långt och rakt och fint!!
Älskar ditt hår!! (uppskattar även din uppdatering, hehe) ;)

Svar: Men oj puss!!! Tycker själv att mitt hår är lite konstigt pga ena dag är det himla vågit medan det nästa dag är helt spikrakt:-)) bRA ATT DU GILLAR UPPDATERINGEN det gör även jag!!
Elina Sandström

#2 - - Ronja:

Härliga bilder och älskar din bloggdesign! :)

Svar: Tack så mycket!
Elina Sandström

#3 - - ellenlundis:

Super fina bilder du tar! :)

Svar: tack så mycket<33
Elina Sandström

Upp